ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Contact Banner

Η Ιστορία μας

2016

Έναρξη συνεργασίας με τις Greddy, Electrosupply.

Παράλληλα αναλάβαμε εξ ' ολοκλήρου την επανασχεδίαση και λειτουργία του επίσημου site της DNA Filters . ( www.e-dnafilters.com ) Ταυτόχρονα πολλές ζυμώσεις γίνονται για νέες αντιπροσωπείες που δεν είναι ανακοινώσιμες ακόμα…

2015

Η Telematica επεκτείνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Thubnet ( Μάθετε περισσότερα ). Έναρξη συνεργασίας με την ACCEL .

Επανασχεδιάσαμε την ιστοσελίδα μας ώστε να γίνει πιο φιλική και προσβάσιμη από όλες τις συσκευές. Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στη σελίδα μας από το κινητό σας τηλέφωνο με ένα άγγιγμα.

2014

Διοργάνωση τριήμερου σεμιναρίου ενημέρωσης-εκπαίδευσης σε συνεργασία με την ΑΕΜ .

Η χρονιά ξεκινά πολύ δυνατά για την εταιρία μας που διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ευρώπη εκπαιδευτικό σεμινάριο για προγραμματισμό άγραφων εγκεφάλων ΑΕΜ. Ταυτόχρονα πολλές ζυμώσεις γίνονται για νέες αντιπροσωπείες που δεν είναι ανακοινώσιμες ακόμα…..

2013

Εισαγωγή στα προϊόντα μοτοσυκλέτας. Έναρξη συνεργασίας με τις DNA, Gripone.

Το εύρος των προϊόντων που προσφέρουμε μεγαλώνει συνεχώς. Αυτή τη χρονιά στοχεύσαμε στην μοτοσυκλέτα. Από το MotoGP έρχεται το traction control της Gripone και από την χώρα μας τα καλύτερα αγωνιστικά φίλτρα αέρος από την DNA.

2012

Έναρξη συνεργασίας με GoPRO. H εταιρία απέσπασε το e-Volution Award.

Η GoPro και η Τelematica συμπράττουν και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Η πλέον αναγνωρίσιμη εταιρία στο χώρο του Action Video εκτοξεύει τις πωλήσεις της μέσα από το δίκτυο πωλήσεων της Telematica. Επίσης το έτος αυτό η εταιρία μας βραβεύεται με το e-Volution Award για την πλατφόρμα πωλήσεων που έχει κατασκευάσει.

2011

Έναρξη συνεργασίας με PIAA. Ανοιγμα Amazon store.

Για πρώτη φορά η εταιρία μας θα αντιπροσωπεύσει εταιρία από τη άπω ανατολή. Η ΡΙΑΑ είναι ίσως η πιο γνωστή εταιρία με αγωνιστικές λάμπες από την Ιαπωνία. Επίσης το 2011 άνοιξε και το κατάστημα της εταιρίας μας στο Amazon. Πλέον όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν πρόσβαση στα προϊόντα που εμπορευόμαστε σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια ηλεκτρονικών πωλήσεων.

2010

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO 9001. Έναρξη συνεργασίας με FOSCAM.

Η σωστά οργανωμένη δομή της εταιρίας βοήθησε στην απόκτηση πιστοποίησης κατά ISO 9001 από την TUV Austria. Πολύ σημαντική ήταν και η απόφαση της εταιρίας να εμπορευτεί προϊόντα τύπου “consumer electronics”. H Foscam είναι μια εταιρία που κατασκευάζει IP Κάμερες ασφαλείας και πλέον αντιπρωσοπεύεται από την Telematica

2009

Μεταφορά εταιρίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Έναρξη συνεργασίας με την ΑΕΜ.

Οι διαδικασίες μετακόμισης κόστισαν πολύ χρόνο το 2009. Οι εγκαταστάσεις μας σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες της εταιρίας. Το 2009 η Telematica κατάφερε να κλείσει ίσως την σημαντικότερη συμφωνία της, έως τότε, για την αντιπροσώπευση της εταιρίας ΑΕΜ στην Ευρώπη.

2008

Έναρξη συνεργασίας με τις Innovate Motorsport, MSD Ignintion, Drew Technologies, PLX Devices. Release του OBD Spy.

Η εταιρία μας αρχίζει να εδραιώνετε στο Αμερικάνικο γίγνεσθαι ως μια Ευρωπαϊκή εταιρία που αντιπροσωπεύει αντάξια Αμερικάνικους οίκους βελτίωσης στην Ευρώπη. Νέες εταιρίες προστίθενται στην μεγάλη πλέον γκάμα της Telematica. Άξιο λόγου βέβαια είναι και η διάθεση στο κοινό, του πρώτου προϊόντος που σχεδιάστηκε από την εταιρία μας. Πρόκειται για ένα λογισμικό για κινητά τηλέφωνα που λειτουργούσαν με το καλύτερο λειτουργικό της τότε εποχής το Symbian.

2007

Έναρξη συνεργασίας με την Tesla Electronics. Άνοιγμα ebay store. Συμμετοχή στο Athens Tuning Show.

Η δεύτερη χρονιά της εταιρίας μας βρίσκει με δύο αντιπροσωπείες πλέον και με μια καλά σχεδιασμένη επιθετική πολιτική για την προώθηση των προϊόντων σε εκθέσεις αλλά και με έντυπες διαφημίσεις.

2006

Ίδρυση της εταιρείας και έναρξη συνεργασίας με Linear Logic. Αντιπροσώπευση στην Ευρώπη

Το πρώτο προϊόν που εμπορευόμαστε είναι το ScanGaugeII το οποίο ακόμα και σήμερα είναι από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator