ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

H εταιρία ACCEL Performance Group είναι η επικεφαλής εταιρία ενός ομίλου που περιλαμβάνει τις εταιρίες ACCEL, Mr. Gasket, Mallory Ignition, Lakewood, QuickTime και Hays. Οι εταιρίες ACCEL μαζί με τις Lakewood, Hays και QuickTime παρέχουν αξιοπιστία και καινοτομία στις κατηγορίες της ανάφλεξης και του συστήματος καυσίμου για τον αγωνιζόμενο και τον τελικό καταναλωτή. Η εταιρία Gasket μαζί με την εταιρία αναφλέξεων Mallory με την πολύχρονη στενή συνεργασία τους επιβεβαιώνουν καθημερινά τους πελάτες τους ότι τα προϊόντα τους θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό οδηγό.

 Η ACCEL ειδικεύεται στην απόδοση της ανάφλεξης, στα CD boxes, τα μπουζί, τα καλώδια, τα μπεκ ψεκασμού, τα φίλτρα και τις αντλίες καυσίμου. Η εταιρία Mr. Gasket ειδικεύεται στην στεγανοποίηση του κινητήρα και οι εταιρίες Lakewood, QuickTime ειδικεύονται στα προστατευτικά καπάκια για δίσκο-πλατό και στα αμορτισέρ αντιστοιχα. Η εταιρία Hays ειδικεύεται στο σύστημα του συμπλέκτη, του βολάν και του flexplate για αγωνιστικές εφαρμογές. Η ανάφλεξη Mallory έχει σχεδιαστεί για αμερικάνικα αυτοκινήτα.

Μια λέξη που χαρακτηρίζει την επιθυμία για ταχύτητα και ιπποδύναμη είναι, η ACCEL.

Η ACCEL είναι ο επικεφαλής σε συστήματα καυσίμου και ανάφλεξης για πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Με την πάροδο του χρόνου, η ACCEL έχει αποδείξει ότι τα προϊόντα τις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αγωνιστικές πίστες, drag strips σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος μας ήταν και είναι να σχεδιάζουμε προϊόντα για περισσότερη δύναμη, ταχύτητα και απόδοση.

Η μηχανικοί της ACCEL δοκιμάζουν και τεστάρουν καθημερινά τα συστήματα ανάφλεξης και καυσίμου.

Η ACCEL προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε συστήματα ψεκασμού καυσίμου, μπεκ, πολλαπλασιαστών, διανομέων, καπάκια, rotors, μπουζοκαλώδια και μπουζί.

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator