ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
AEM_office

Δημιουργήθηκε για να υπερέχει

Στην AEM η αποστολή μας είναι σαφής, σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά υψηλής απόδοσης. Τα προϊόντα που σχεδιάζουμε ξεπερνούν κάθε ανταγωνισμό, τα προϊόντα μας έχουν φέρει επανάσταση στον κλάδο της βιομηχανίας. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από μια αυστηρή δέσμευση για συνεχή έρευνα και ανάπτυξη των διαδικασιών κατασκευής των προϊόντων μας. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε επενδύσει σημαντικά σε αυτές τις διαδικασίες και ελέγχουμε το προϊόν σε κάθε στάδιο μέχρι να ολοκληρωθεί και να βγει στην αγορά. Σκεφτείτε πως εδώ και 24 χρόνια χτίζουμε τη φήμη μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα μας ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε ο ηγέτης της βιομηχανίας για τα επόμενα χρόνια.

 

Συνεχής καινοτομία

Όταν οι οδηγοί αγώνων και οι υποστηρικτές μας αγοράσουν προϊόντα από την AEM θα πάρουν ό,τι καλύτερο, ό,τι πιο σύγχρονο και πιο οικονομικό κυκλοφορεί στην αγορά. Η AEM είναι η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε το πρώτο αυτόνομο εγκέφαλο κινητήρα που χρησιμοποιεί την εργοστασιακή καλωδίωση που ήδη υπάρχει, επιπλέον είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην αγορά ένα όργανο με ενσωματωμένο ελεγκτή wideband UEGO ο οποίος ταυτόχρονα παρέχει την δυνατότητα να δείχνει τις ενδείξεις στο μετρητή! Αξίζει να σημειωθεί πως οι πιο πρόσφατες καινοτομίες της εταιρείας περιλαμβάνουν το σύστημα έγχυσης Νερού / Μεθανόλης, το οποίο παρέχει τον απόλυτο συνδυασμό ασφάλειας και απόδοσης, χρησιμοποιείται σε αγωνιστικά οχήματα με βενζίνη και diesel, ακόμη διαθέτει μια πλήρη σειρά ψηφιακών και αναλογικών οργάνων, το X-WiFi το οποίο είναι ένα πλήρες πακέτο παρακολούθησης των καυσαερίων.

Σχεδιασμένο από οδηγούς, για οδηγούς

Εδώ στην AEM ζούμε και αναπνέουμε για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στην πραγματικότητα, την έμπευση για τα προϊόντα που σχεδιάζουμε την αντλόυμε από τη συμμετοχή μας σε επαγγελματικούς ή σε ερασιτεχνικούς αγώνες . Πολλοί άνθρωποι από το προσωπικό μας έχουν εμπειρία από αγώνες. Όπως καταλαβαίνετε από την ενεργή συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους αγώνες αντλούμε χρήσιμες πληροφορίες για τη δημιουργία και βελτίωση των προϊόντων μας. Εμπνεόμαστε από αγωνιστικές ομάδες που μας ζητούν να σχεδιάζουμε ολο και πιο βελτιωμένα προϊόντα προκειμένου να έχουν καλύτερες επιδόσεις στους αγώνες.

Ελεγμένη απο τα ΜΜΕ

Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται συνεχώς από τα κορυφαίους φορείς ΜΜΕ του κλάδου και σχετικά sites, συμπεριλαμβανομένου Motor Trend, Car & Driver, Road & Track, Turbo, Sport Compact Car, Super Street, Modified, 5.0 Mustang & Super Fords, Race Pages, Muscle Mustangs & Fast Fords, Truckin’, Off Road, Sport Truck, 4Wheel Drive & Sport Utility, 4Wheel & Off Road, EvolutionM.net, FreshAlloy.com, Nissanperformancemag.com, k20a.org, turbomustangs.com, off-road.com, 2Wheel Tuner και πολλά άλλα. Οι εκθέσεις από τις ανεξάρτητες δοκιμές που πραγματοποιούνται έχουν ως αποτέλεσμα την απόδειξη ότι τα προϊόντα της AEM ξεπερνούν κάθε ανταγωνισμό και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα διότι αν ανοίξετε τα καπό των αυτοκινήτων από τις πιο διάσημες αγωνιστικές ομάδες θα βρείτε εξαρτήματα από την εταιρεία μας και αυτό γίνεται παγκοσμίως.

Όραμα μας

Εμείς στην AEM έχουμε ως όραμα να πετύχουμε μια ηγετική θέση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσω των καινοτόμων προϊόντων που προσφέρουμε και πάντα θα προσπαθούμε οι τιμές των προϊόντων να έχουν σωστή αναλογία. Εδώ στην AEM βαδίζουμε πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator