ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Boulekos Dynamics CATEGORIES

To Ιστορικό μας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1980 από τον Ιωάννη Μπουλέκο ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1968. Αρχικά η εταιρία ασχολούταν με την εισαγωγή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών (τροπέτων) και την πώλησή τους στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα αναλάμβανε την μετατροπή αυτοκινήτων με αντικατάσταση των κινητήρων με κινητήρες μεγαλύτερης ισχύος.

Tο 1989, η εταιρεία μεταφέρεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 1.500 m2, επί της οδού Τατοϊου 84-86 στην Μεταμόρφωση Αττικής. Οι εγκαταστάσεις αυτές σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα για την εποχή standards μονάδων συνεργείου με την μελέτη εκθεσιακού χώρου, χώρου ανταλλακτικών, αποθήκης, service και εφαρμοστηρίου.

Στις εγκαταστάσεις αυτές έγινε η προσθήκη όλου του μηχανολογικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και η προσθήκη ενός από τα πρώτα δυναμόμετρα στην Ελλάδα.

Το 2005 η Boulekos Dynamic εξελίσσει και εισάγει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν με την ονομασία sprint booster, μια ηλεκτρονική συσκευή που εξαλείφει το πρόβλημα της μειωμένης απόκρισης γκαζιού, των αυτοκινήτων που διαθέτουν ηλεκτρονικό γκάζι, επιτυγχάνοντας άμεση απόκριση του αυτοκινήτου στις εντολές του οδηγού.

Από την χρονιά αυτή αρχίζει και η εξωστρέφεια της εταιρίας στη παγκόσμια αγορά συμμετέχοντας σε εκθέσεις του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση ESSEN MOTORSHOW, AUTOSPORT INTERNATIONAL, SEMA SHOW

Το 2006 με την έλευση των νέων κινητήρων άμεσου ψεκασμού του Group VAG εξελίσσονται πακέτα βελτίωσης και turbo kit.

Sprint Booster

Το 2009 το sprint booster κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση sema show και κερδίζοντας ένα από τα σημαντικότερα βραβεία στην παγκόσμια βιομηχανία aftermarket προϊόντων αυτοκινήτου, το βραβείο “SEMA Best New Performance-Street Product 2010” ανάμεσα σε 1.400 νέα προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο!

Τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη για την επιλογή του καλύτερου νέου προϊόντος, ήταν η καινοτομία , η τεχνολογική υπόσταση, η ποιότητα, η ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό και η εφαρμογή του στην αγορά.

Το 2010 εισέρχεται στον χώρο της υγραεριοκίνησης.

Έχοντας ως βασικό στόχο την καινοτομία και πρωτοπορία στον τομέα του αυτοκινήτου και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των πελατών για φτηνότερες και καθαρότερες μετακινήσεις, δημιουργεί το ειδικό τμήμα υγραεριοκίνησης boulekos gas.

 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator