ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Σχετικά με εμάς

Εταιρικό προφίλ

Η ShenZhen Foscam Intelligent Technology Co.limited,είναι μια κορυφαία επαγγελματική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που παρέχει λύσεις για κάμερες IP στην Κίνα. Ως ηγέτης των λύσεων βίντεο της Κίνας,η Foscam δεσμεύεται να παρέχει στο κοινό την ασφαλέστερη, υψηλότερη ποιότητα σειρά κάμερας δικτύου, παρέχοντας υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτικές ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού.

Ιδρύθηκε το 2007, με έδρα το Shenzhen, στην Κίνα.Έχει δραστηριότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.Η Foscam έχει καθιερώσει ένα σύστημα καναλιών των επιχειρήσεων στη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, την Ιταλία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία, τη Γαλλία και τον Καναδά, με περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές εταίρους να έχει ξεκινήσει συνεργασία. Έως τώρα, τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από 60 χώρες, συνολικού ύψους άνω του ενός εκατομμυρίου.

Έχουμε μια οικιακή ομάδα R & D για βίντεο, φωνή και επικοινωνίας με πολλά χρόνια εμπειρίας στον πυρήνα των ταλέντων, εμφανίζουν υψηλό βαθμό δυνατοτήτων ενσωμάτωσης της τεχνολογίας και της ανάπτυξης. Επί του παρόντος διατίθενται πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του σχεδιασμού, από CE, FCC, ROHS και άλλες διεθνείς πιστοποιήσεις. Στη βάση των εδραιωμένων στις κορυφαίες εγχώριες αστικές IPCAM, γενικός στόχος της Foscam είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατάσταση παρόχου των λύσεων βίντεο δικτύου. Αυτή είναι μια αναμενόμενη ταχεία ανάπτυξη του τομέα, η Foscam θα έχει καλές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Μετάφραση της μάρκας

Foscam,σημαίνει "εστιασμένη κάμερα". Η “εστίαση” είναι η ψυχή και η αξία του πυρήνα της εταιρίας. Κάμερα: η εταιρία εστίασε σε αυτό και κυνήγησε στην τελειοποίηση του προϊόντος. Η φιλοσοφία της φίρμας της εταιρίας είναι απλή και συγκεκριμένη και επαρκής.

Θέσεις της εταιρίας

Κυρίαρχη στην IP κάμερα και στην παροχή λύσεων.

Όραμα

Να αγωνιστούμε για να γίνουμε παγκόσμιας κλάσης κατασκευαστές προϊόντων του δικτύου ασφαλείας και πάροχοι λύσεων κατά τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία.

Αποστολή

Να βελτιώσουμε την ασφάλεια ζωής για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με την παροχή των προϊόντων ασφάλειας υψηλότερης ποιότητας με την καλύτερη ανταγωνιστική τιμή.

Η ιστορία της φίρμας

Το αρχικό όνειρο

Η Foscam ιδρύθηκε στα τέλη του 2007 με μια πενταμελής ομάδα από το Γραφείο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού πάρκου, μια μικρή αρχή, κάναμε βήμα-βήμα προς το όνειρο της μεγάλης προόδου.

Θύελλα κατά τις πρώτες μέρες της Foscam έχει καταφέρει να επιβιώσει με επιτυχία στην οικονομική κρίση του 2008 και το πρώτο προϊόν πο λάνσαρε είναι το FI8908W.

Εστίαση των κάμερων μας είναι το βασικό στοιχείο που μας κάνει το προϊόν μας τέλειο.

Τα προϊόντα μας πωλούνται σε περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Σιγκαπούρη. Η Foscam είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων εταιριών παραγωγής κάμερας στην Κίνα.

** H Telematica είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της FOSCAM και δεν είναι αλλιώς συνδεδεμένη με την FOSCAM.

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator