ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

H εταιρία

Η GoPro είναι πρώτη εταιρεία στον κόσμο που δραστηριοποιείται στη λήψη εικόνας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Nick Woodman το 2002.Ο Woodman ξεκίνησε την εταιρεία μετά από ένα ταξίδι για σερφ το 2002 στην Αυστραλία στο οποίο ήλπιζε να βγάλει φωτογραφίες δράσεως καλής ποιότητας του σερφ του, αλλά δεν μπορούσε γιατί ερασιτέχνες φωτογράφοι δεν θα μπορούσαν να πλησιάσουν αρκετά κοντά, ή να αποκτήσουν την ποιότητα και τον εξοπλισμό σε λογικές τιμές. Η επιθυμία του για ένα σύστημα κάμερας που θα μπορούσε να συλλάβει τις επαγγελματικές γωνίες ενέπνευσε την ονομασία «GoPro».

Το 2004, η εταιρεία πούλησε το πρώτο σύστημα κάμερας, το οποίο χρησιμοποιούσε 35 χιλιοστά ταινία. Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα εισήχθησαν αργότερα . Από το 2014, μία βίντεοκάμερα HD με σταθερό φακό και με ευρεία γωνία 170 μοιρών ήταν διαθέσιμη: και δύο ή περισσότερες μπορούσαν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν 3D βίντεο.

Στις 4 του Ιούνη 2014, η εταιρεία ανακοίνωσε το διορισμό του πρώην στελέχους της Microsoft Tony Bates ως Πρόεδρο ο οποίος θα δίνει αναφορά απευθείας στον Nick Woodman.

Εταιρικές Πράξεις

Στις 30 του Μάρτη του 2011,η GoPro απέκτησε τη CineForm. Η εξαγορά αυτή, περιλαμβάνει το video codec CineForm 444, που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία Slumdog Millionaire. Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι ο κωδικοποιητής "κάνει την επεξεργασία HD και 3D πιο γρήγορη και πιο βολική χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα της εικόνας." Εισήχθηκε στο 3D Hero System της εταιρείας αμέσως μετά την εξαγορά.

Τον Μάρτιο του 2013, η GoPro εξέδωσε DMCA ειδοποίηση κατάργησης στην ιστοσελίδα DigitalRev.com, στην οποία είχε αναρτηθεί μια κριτική για το προϊόν της, επικαλούμενη τη χρήση εμπορικών σημάτων ως παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ανακοίνωση αυτή ανασύρθηκε 10 ημέρες αργότερα, επικαλούμενοι "εσφαλμένη εφαρμογή".

Προϊόντα

Η GoPro παράγει τη διάσημη HD HERO® σειρά καμερών και εξαρτημάτων που είναι φορητές ή τοποθετούνται πάνω στον εξοπλισμό, που καθιστά εύκολο για κάποιον να απαθανατίσει και να μοιραστεί τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωής του σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Τα προϊόντα της GoPro's πωλούνται μέσω εμπόρων λιανικής πώλησης σε περισσότερες από 50 χώρες και στο διαδίκτυο.

Πλέον δεν υπάρχουν χαμένες αναμνήσεις επειδή η κάμερα είναι στο σακίδιο ή έμεινε στο αυτοκίνητο.

Πολλές συναρπαστικές νέες φωτογραφικές μηχανές και εξαρτήματα έρχονται σύντομα.

 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator