ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η εταιρία

H Innovate Motorsports αναπτύσσει και κατασκευάζει ψηφιακά εργαλεία ρύθμισης για κινητήρες εσωτερικής καύσης. Τα προϊόντα που αναπτύσει βελτιώνουν την καταγραφή και απεικόνηση της συμπεριφοράς των κινητήρων. Στην σειρά προϊόντων της περιλαμβάνει αισθητήρες αναλογίας αέρα / καυσίμου , αισθητήρες θερμοκρασίας, μετρητές, συστήματα συλλογής δεδομένων και λογισμικό.

Τα προϊόντα της Innovate Motorsports χρησιμοποιούνται τώρα απο τις αγωνιστικές ομάδες NHRA,IHRA και NASCAR και κατασκευαστές κινητήρων. Τα συστήματα Innovate tuning επιτρέπουν αυτές τις επαγγελματικές αγωνιστικές ομάδες να ρυθμίσουν τους κινητήρες τους με τα πιό γρήγορα, τα πιο ακριβή και φιλικά προς τον πελάτη συστήματα που υπάρχουν

Αποσπάσματα για την Innovate

"Το καλύτερο πράγμα για τα το wideband σύστημα της Innovate είναι ότι τα δεδομένα είναι απολύτως επαναλήψιμα" είπε ο Kurt Johnson ,2005 Pro Stock Runner Up."Γρήγοροι χρόνοι αντίδρασης,πολυ ακριβείς,και αρκετά αποτελεσματικοί όσον αφορά το κόστος ώστε να κάνουν τη μονο-κύλινδρη ρύθμιση προσβάσιμη.

"Τα εργαλεία της Innovate είναι τα καλύτερα,και ακόμη τα λιγότερο ακριβά στην αγορά," είπε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων,Scott Breckenridge."Η Innovate το κάνει δυνατό για αυτές τις ομάδες να λειτουργούν με το ελάχιστο κόστος."

"Ολόκληρη η ομάδα της Innovate είναι ενθουσιασμένη για την αναγνώριση του LM-1 από τη βιομηχανία" είπε ο Patrick Thompson, ο πρόεδρος της Innovate,"Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε προϊόντα τα οποία θα βελτιώσουν τις επιδόσεις των κινητήρων των πελατών μας και αυτό το βραβείο(βλ.Βραβεία και έπαινοι) επιβεβαιώνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο."

Βραβεία και έπαινοι

Έχοντας τρία βραβεία για τα XD-16 Gauge και DL-32 Data Logger ,καθώς επίσης και βρίσκεται στην κατηγορία "Best Engineered" για το ST-12 σύστημα στο SEMA show της φετινής χρονιάς, δεν τίθεται θέμα γιατί οι περισσότεροι στα Motorsports επιλέγουν την Innovate για τα προϊόντα τους.

Επιπλέον το LM-1 της Innovate Motorsports κέρδισε το βραβείο "Καλύτερο νέο προϊόν-Επιδόσεις και αγώνες" στο SEMA του Las Vegas

Το βραβείο αναγνώρισε το LM-1 ώς τεράστια πρόοδο για ρυθμιστές κινητήρων επιτρέποντας ακριβή μέτρηση της αναλογίας των αερίων/καυσίμου(AFR) της εξάτμισης σε προσιτή τιμή.Η επεξεργασία του ψηφιακού σήματος του μέτρου παρέχει δεδομένα πάνω στο πόσο καλά η όχι λειτουργεί ένας κινητήρας με οποιοδήποτε φορτίο. Τα κυκλώματα αυτο-βαθμονόμησης του LM-1 επίσης αντισταθμίζει για αλλαγές στη θερμοκρασία,το υψόμετρο και την κατάσταση του αισθητήρα.

Τοποθεσία και πληροφορίες επικοινωνίας

Έχοντας τη βάση της στη Νότια Καλιφόρνια,η Innovate είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των προϊόντων,στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, και στην άριστη τεχνική υποστήριξη. Στόχος της είναι να παρέχει επαγγελματικής ποιότητας εργαλεία που είναι επίσης οικονομικά.

Η ομάδα της Innovate μεγαλώνει.Εάν ανήκετε στον τομέα των μηχανικών, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και βρίσκεστε στη Νότια Καλιφόρνια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο jobs@innovatemotorports.com . Επίσης επικοινωνήστε με την Innovate Motorsports στο (949)502-8400 η επισκεφτείτε το www.tuneyourengine.com για περισσότερες πληροφορίες.

 

** H Telematica είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της Innovate και δεν είναι αλλιώς συνδεδεμένη με την Innovate Motorsports

 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator