ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
MSD Headquarters

Η Autotronic Controls Corp. (ACC) ιδρύθηκε το 1970 ως εταιρία έρευνας και ανάπτυξης από δύο μηχανικούς από το (Νέο Μεξικό) Missile Range. Αυτοί οι άντρες μαζί με άλλους εταίρους εργάζονταν σε ένα σύστημα καύσης πτωχού μείγματος που ονομάζεται Σύστημα Εισαγωγής Καυσίμου Electrasonic για να βοηθήσουν στην οικονομία καυσίμου των καινούργιων και παλιών αυτοκινήτων.

Δεδομένου ότι το νέο σύστημα καυσίμου είχε τελειοποιηθεί, το μίγμα αέρα/καυσίμου γινόταν όλο και πιο αδύνατο και ήταν δύσκολο με τις συμβατικές συσκευές και τις πρωιμες ηλεκτρονικές αναφλέξεις να γίνει ανάφλεξη. Στην συνέχεια οι εργαζόμενοι του ACC άρχισαν να ερευνούν ένα νέο σύστημα ανάφλεξης χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία που ονομάζεται χωρητική εκφόρτιση - capacitive discharge (CD). Ο σχεδιασμός CD άνοιξε μια άλλη "πόρτα" για την ανάφλεξη, την δυνατότητα πολλαπλού σπινθηρισμού.

Η εταιρία ACC έχει δημιουργήσει τις καλύτερες επιδόσεις και την πιο δημοφιλή απόδοση ανάφλεξης για πάνω από 20 χρόνια. Η υψηλή ενέργεια σπινθηρισμού του σχεδιασμού CD σε συνδυασμό με τους πολλαπλούς σπινθηρισμούς οδήγησε σε μια πολύ ισχυρή ανάφλεξη. Δεν κατάφερε μόνο η MSD την ανάφλεξη του αδύναμου μίγματος καυσίμου αλλά βελτίωσε και την συνολική απόδοση του κινητήρα! Τα οφέλη για κάθε αυτοκίνητο, φορτηγό και ειδικά για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι: η βελτιωμένη εκκίνηση, το ομαλό ρελαντί, λιγότερες εκπομπές ρύπων και μεγαλύτερη δύναμη.

Οι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων έμαθαν για τη νέα MSD γρήγορα και η φήμη της εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο τον αγωνιστικό κόσμο . Από τότε οι ρυθμιστές της MSD Ignition βρίσκονται στην διάθεση των κορυφαίων επαγγελματιών οδηγών: NHRA, IHRA, NASCAR, World of Outlaws, DIRT, SCORE, IDBA και πολλούς άλλους.

Σήμερα η MSD Ignition καλύπτει πάνω από 84,000 τετραγωνικά στρέμματα! Υπάρχουν πάνω από 400 εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά καταρτισμένων μηχανικών, τεχνικών, ειδικών συναρμολόγησης - εγκατάστασης και ένα πλήθος από λάτρεις των επιδόσεων.

Η ομάδα μας σχεδιάζει, αναπτύσσει κατασκευάζει και δοκιμάζει το σύνολο των προϊόντων της MSD συμπεριλαμβανομένων των Ρυθμιστών Ανάφλεξης, Πολλαπλασιαστών, Αξεσουάρ Χρονισμού, καλώδια σπινθηρισμού (Spark Plug) και αξεσουάρ. Η εταιρία MSD, στεγάζει σε τρία κτίρια τέσσερις μηχανές δυναμομέτρησης, δύο μηχανές δυναμομέτρησης για το σασί, ολοκληρωμένο CNC, κέντρα μηχανικής κατασκευής, σύγχρονη αποστολή και συσκευασία, περιοχές συναρμολόγησης και τμήματα για τις δοκιμές.

Τα προϊόντα της MSD Ignition έχουν τα καλύτερα συστατικά ανάφλεξης που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο αυτοκίνητο σας που είτε προορίζεται για καθημερινή - ομαλή οδήγηση, dirt tracker, 4-κίνηση, αγωνιστική ή Big Foot. Η εταιρία MSD είναι αποκλειστική στην απόδοση της ανάφλεξης και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη σας.

 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator