ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η εταιρία

H εταιρία PIAA ιδρύθηκε 1963 με τη δέσμευση για την κατασκευή παγκόσμιας κλάσης προβολέων οδήγησης τα οποία οι πελάτες μας θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση. Σήμερα,η PIAA υποστηρίζει αυτή τη δέσμευση με το να συνδυάζει έννοιες καθοδηγούμενες από την αγορά με την τελευταία τεχνολογία για να κάνει τη νυχτερινή, την δυσμενών καιρικών συνθηκών, και την off-road οδήγηση όσο το δυνατόν πιο ασφαλή.

Στην PIAA συγκετρώνόμαστε στην έρευνα και την ανάπτυξη, και το παίρνουμε στα σοβαρά. Οι τεχνικοί της PIAA συνεχώς ανεβάζουν τον πύχη σε προϊόντα ορατότητας .Απο το 1963 η διαδικασία σχεδιασμού της PIAA είναι απλά να δημιουργεί τα όσο το δυνατό καλυτερα προϊόντα και ποτέ να μήν συμβιβάζεται .Η PIAA έχει πάρει αυτές τις ίδιες αξίες και επέκτεινε την επιχείρηση απο τους προβολείς οδήγησης στούς προβολείς ομίχλης και στις λάμπες αντικατάστασης υψηλής εξόδου. Σήμερα η PIAA δείχνει το δρόμο στήν off road αγορά με τις νέες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό ανακλαστήρα τους αντιμετωπίζοντας την τεχνολογία LED, όπως και στις συνεχείς αναπτύξεις σε λάμπες αλογόνου των προβολέων και λαμπτήρων ομίχλης.

Η Τεχνολογία

PIAA έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης σε καινοτόμα προϊόντα αυτοκινήτων εδώ και δεκαετίες. Οραματιστική σχεδίαση, εμπνευσμένη μηχανική, και την ποιοτικά στοιχεία αποτελούν το σήμα κατατεθέν της φήμης της PIAA με διακεκριμένους οδηγούς. Προωθείται από Τεχνικό Κέντρο Σχεδίασης PIAA, τα προϊόντα μας διασχίζουν τη γραμμή του συνηθισμένου και του αξιοσημείωτου.

Αποδεδειγμένη σε αγώνες ποιότητα

"Αξιόπιστη κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες αγώνων,"τονίζουν επαγγελματίες οδηγοί αγώνων.Οι φακοί PIAA είναι σχεδιασμένοι στον υπολογιστή για βέλτιστη απόδοση για να αντέχει στις κακουχίες της εκτός δρόμου οδήγησης και τους συνήθεις κινδύνους αυτοκινητοδρόμου.Οι λάμπες PIAA διαθέτουν ένα ειδικά σχεδιασμένο περίβλημα που καθιστά δυνατό για τους λαμπτήρες να λειτουργούν με τη χρήση λαμπτήρων υψηλότερης ισχύος, χωρίς να θυσιάζει τη ζωή του λαμπτήρα. Ευκολία στην εγκατάσταση .Δεν χρειάζεται να είστε ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων για να εγκαταστήσετε κιτ φωτών PIAA. Πρώτον, όλα τα κίτ φωτών της PIAA έρχονται πλήρη, με μία προ-συναρμολογημένη καλωδίωση η οποία περιλαμβάνει ρελέ, ασφάλειες, και διακόπτη. Δεύτερον,η PIAA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των κιτ στερέωσης σχεδιασμένο για να διευκολύνει την εγκατάσταση του συστήματος φωτισμού της PIAA.Τα κιτ τοποθέτησης της PIAA είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την εγκατάσταση σας σχεδόν αβίαστη. Η χρήση των κιτ τοποθέτησης της PIAA εξασφαλίσει μια επαγγελματική εγκατάσταση για την οποία μπορείτε να είστε υπερήφανοι.

Πλεονεκτήματα της PIAA

  • Προηγμένη τεχνολογία που βασίζεται σε έρευνα αιχμής σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.
  • Λάμπες και λαμπτήρες για σχεδόν κάθε εφαρμογή οχημάτων (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ATV, πλευρά x πλευρά, και μηχανοκίνητο αθλητισμό) .Ένα αποδεδειγμένο σε αγώνες πρότυπο ποιότητας και αντοχής και κορυφαία εγγύηση.
  • Εύκολα στην εγκατάσταση συστήματα λαμπτήρων.
  • Απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη την προϊόντων.
  • Ο θρυλικός φωτισμός της PIAA κατασκευασμένος για να λειτουργεί οπουδήποτε και σε οποιεσδήποτε συνθήκες, καθιστώντας την οδήγηση σε αντίξοες καιρικές συνθήκες όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.
 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator