ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

TESLA Electronics CATEGORIES

Ονομάστηκε ως φόρος τιμής σε έναν από τους μεγαλύτερους επιστήμονες της εποχής μας: τον Nikola Tesla. Η TESLA Electronics Inc είναι μια δυναμική εταιρεία με φιλόδοξη προσέγγιση για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε αποκτήσει πολύτιμη γνώση της δυναμικής του οχήματος και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας επιταχυνσιόμετρων και GPS.

Η TESLA Electronics Inc είναι υπό την ηγεσία του Jovo Majstorovic, από τη Γιουγκοσλαβία. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, και Βιομηχανικό Σχεδιασμό στο Κέντρο Τέχνης College of Design στην Pasadena της Καλιφόρνια με ειδίκευση στο Design Μεταφορών. Ο Jovo Majstorovic είχε βενζίνη στο αίμα του από τότε που ήταν παιδί, ενώ πάντα σκέφτοταν νέους τρόπους για τη βελτίωση των αυτοκινήτων και δούλευε συνεχώς σε νέες ιδέες.

Η TESLA Electronics Inc επικεντρώνεται στην αξιοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της G-Tech Pro τεχνολογίας για άλλους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρονικών.

 

** H Telematica είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της TESLA Electronics και δεν είναι αλλιώς συνδεδεμένη με την TESLA Electronics

 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator