ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 261 500 2002

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Telematica είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

UIF Technology CATEGORIES

Ως πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής βιομηχανίας αυτοκινήτων,η UIF Technology Co, Ltd είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές προγραμμάτων, κατασκευαστές και R & D υπερδυνάμεις in1 αξεσουάρ αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.

Απο το 1996,η UIF TECH είναι ένας απο τους ηγέτες και κύριους προμηθευτές στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μέχρι τώρα, πάνω απο 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν εγκριθεί ή βρίσκονται σε αναμονή σε όλο τον κόσμο. Με κορυφαία ποιότητα, ανεπτυγμένη τεχνολογία και μεγάλες δυνατότητες παρασκευής,η UIF TECH έχει επιλεχθεί ώς πάροχος προγραμμάτων, προϊόντων η συναίτερος OEM για πολλές γνωστές παγκοσμίως εταιρίες σε διάφορες ηπείρους.

Προϊόντα τα οποία προσφέρουμε

Εστιάζουμε σε ανάγκες πελατών παγκοσμίως και αυξανόμενες γραμμές προϊόντων ,η UIF TECH παρέχει σειρές απο αυτο-διαγνωστικά εργαλεία με εργοστασιακή τιμή. Εν τω μεταξύ, οφελούμε τις επιχειρήσεις των πελατών μας με το να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας ,παράδοση μέσα στα επιθυμητά χρονικά πλαίσια καινοτομία τεχνολογίας και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Για εργαλεία αυτοδιάγνωσης, δημιουργούμε καλώδια VAG-COM , αναγνώστες κωδικών, αυτόματους σαρωτές, εργαλεία αυτόματης περιστροφής των τσίπ, αναγνώστες κωδικών προβλημάτων οχημάτων OBDII,αναγνώστες κωδικών προβλημάτων για VW/Audi, και χιλιομετρικά σετ εργαλείων διόρθωσης (TachoPro).

Ευέλικτη Εξυπηρέτηση Πελατών

Με τη συσσωρευμένη εμπειρία και ευέλικτη ομάδα εξυπηρέτησης, ανάπτυξη του προϊόντος κατ'απαίτηση των πελατών, ODM/OEM υπηρεσίες παρέχονται στους πελάτες παγκοσμίως.

Αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας

Απο το ξεκίνημα,η UIF TECH αναγνώρισε την ποιότητα ώς τον μόνο τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται και θριαμβεύει η εταιρία . Με έλεγχο ποιότητας παγκοσμιου επιπέδου απο R&D ,δοκιμές,προμήθεια, παραγωγή,επιθεώρηση και υπηρεσία,η UIF TECH είναι γνωστή ώς "Κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων υψηλής ποιότητας στην Ασία". ISO 9001 πιστοποιημένη και ERP τροφοδοτημένη από την SAP και τεράστια παραγωγική ικανότητα,τα προϊόντα της UIF TECH απολαμβάνουν την φήμη της κορυφαίας ποιότητας στον κόσμο. Αυτός είναι ένας απο τους κύριους λόγους για τον οποίο η UIF TECH έχει επιλεχτεί ώς πάροχος των ηγετών της βιομηχανίας.

 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 261 500 2002
Call Center
Telematica Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator